De passie voor gastvrijheid en lekker eten zit in mijn bloed

Vrouw (Anneleid Linthorst) snijdt een gele courgette op een houten snijplank door Radish food concepten.

Opgegroeid in het cateringbedrijf van mijn ouders leerde ik al vroeg hoe eten mensen samenbrengt. Inmiddels ben ik 48 jaar, moeder van twee puber dochters en deel ik mijn culinaire leven met mijn man Henk-Jan, de oprichter van het culinaire evenement *Bite of Amsterdam*.

Mijn carrière begon bij Koninklijk Horeca Nederland, waar ik de juridische kant van de horecabranche leerde kennen. Daarna volgden tien mooie jaren in de Amsterdam ArenA (nu Johan Cruijff ArenA), waar mijn hart voor hospitality verder groeide. Bij conceptbureau Enbiun (nu Powerplant) vond ik mijn plek in de wereld van creatieve foodconcepten. Hier droeg ik bij aan inspirerende projecten en hielp ik met het opzetten van *Join Program*, een innovatief bedrijfscateringbedrijf.

Met deze rijke ervaring in conceptontwikkeling, hospitality en culinaire creativiteiten, richt ik me nu volledig op Radish. Hier komt mijn ervaring, mijn passie voor eten en drinken en mijn kracht om mensen te verbinden samen.